Agenda

De nieuwe catalogus is er weldra... velen onder jullie hebben hier al in kunnen bladeren en sommigen hebben al kennis gemaakt met de nieuwe formule van koffie en kaart dus dit houden we er nog even in. Het zorgt in elk geval voor een gezellig uurtje en creativiteit.

Zie hieronder de agenda voor deze maand

September

De zomer is alweer volop bezig, hoewel wij daar af en toe aan twijfelen. In elk geval terwijl jullie nog volop genieten van de zon, zee, strand, denken wij zelfs stilaan al aan kerst. De herfst-kerstcatalogus is ondertussen ook beschikbaar, toch is er nog tijd om ook zomerse creaties te maken hoor. Ik meng kerst en herfst en zomer gewoon door elkaar, alles kan bij mij.Dus heb je zin in een workshop, laat het mij even weten. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Enkele heb ik nu al in de planning gezet.

Koffie en Kaart

Bij het genot van koffie (thee mag natuurlijk ook) een eenvoudig kaartje maken en op die manier kennis maken met de producten van Stampin'Up!
Het is ook de gelegenheid om vragen te stellen en te keuvelen met andere creatievelingen.
Prijs: 3,50 euro
Duur: 1 uurtje
Aanmelden wel verplicht ivm voorbereidingen

Wanneer?

 • Dinsdag 6 september om 13:30

Technieklessen

De stempels lenen zich prima voor allerlei technieken en deze wil ik met veel liefde met jullie delen. Technieklessen zijn dus iets intensievere workshops en je gaat naar huis met een nieuwe aangeleerde techniek.
Prijs: afhankelijk van de workshop
Duur: ca 2-2,5 uurtjes
Aanmelden wel verplicht ivm voorbereidingen

Wanneer?

 • Sponstechniek: dinsdag 13 september - 14u - 5 euro


 • Fleurig hekwerkje: woensdag 21 september - 14u - 5 euro

Workshops op aanvraag

Voor sommigen is een workshop op een ander tijdstip dan wat nu gepland is de enige optie, dat is geen probleem. Die doe ik op aanvraag. Momenteel is het volgende reeds ingepland:

  Hebben jullie interesse in een workshop met een bepaalde techniek, een bepaald thema dat je hier nog niet terug vindt, laat het me weten en ik kijk of ik het jullie kan uitleggen. Stuur even een mailtje dan kijken we samen of we een datum kunnen prikken.


  Mail naar caroline_van_den_neste@hotmail.com

  Geen opmerkingen:

  Een reactie posten